Saturday, February 16, 2008

Hygge + færdig Cobblestone

Tak for mange kommentarer om mig, jeg nyder stadig og træner flittigt, og Cobblestone, den han nu ses i en noget mindre udringet udgave, den er vasket og ligger klar til brug, jeg har også på fornemmelsen at den blir vel modtaget.
Fredag startede dejligt med først en times varmtvandsgym, det er bare herligt, derfra kørte jeg til Årup for sammen med Connie at besøge Bente, vi har i en lang periode lavet håndarbejde sammen jævnligt, men Bente og Connie er skiftevis arbejdsramt, så vi har pauset, men nu var der en ledig dag, det er bare så hyggeligt at få snakket, inspiration, ideer osv, dagen går hurtigt.
Aftenen gik med lækker mad fjernsynshygge, der brat blev afbrudt af Thomas, vores knægt, der blev kørt ned og nu er til genoptræning i Varde, ringede og sagde han ingen steder havde at sove i nat.

Han gider ikke være i Varde og er meget urelastistisk om sin situation, havde aftalt at komme på weekend hos kammerat i Assens, vennen eller hvad vi skal kalde ham havde dog kun planlagt at
hente Thomas, kl var 11.30, det var egentlig ikke vores problem, men vi kan jo ikke lade en hjerneskadet, garnbesværet knægt stå i frostvejr.

Per hentede ham, jeg fik aflyst aftale lørdag morgen for han kan ikke være alene og Per skulle arbejde, nattesøvnen blev elendig.

Lørdag formiddag gik med at snakke om venner og festkammerater, og at de bare stadig er som han var før ulykken, frygtelig svært og barsk at acceptere, men hver gang han arrangere noget selv, ender de med at vi skal rode ham ud og køre til Varde, derovre siger de han er myndig vi kan ikke gøre noget, det gælder både med manglende lyst til træning, alkohol og planløse
weekender. I dagens Danmark, må man gerne gå til grunde selv om man tydeligvis ikke kan tage vare på sig selv.
Vi har svært ved at holde til det, man kan heller ikke gå i seng og være vidende om han går rundt og ingen steder har at gå hen.

2 Comments:

Blogger Fríða said...

ej, hvor er det en barsk situation I er inde i, og naturligvis også for knægten, selvom han vel ikke ser det sådan. vi har haft en psykisk syg i familien på et tidspunkt, det var vel noget lignende. hun ville ikke behandles, men var meget syg, fordi hun jo var voksen kunne hun ikke tvinges til behandling. frygtelig svært.
kh.fra Island
Frida

10:59 AM  
Blogger enaj said...

Det er en frygtelig svær situation I står i og jeg kan godt forstå, hvis I blir slået helt ud over vores såkaldte velfærdssystem. Der er visse ting som samfundet bare ikke kan være bekendt. Gad vide om det nogensinde blir anderledes?
Kh Jane

10:44 PM  

Post a Comment

<< Home