Sunday, September 21, 2008

Mange måneder siden sidst

Pludselig er her gået meget lang tid, men jeg lever da stadig i bedste velgående, og strikket bliver der.
I maj og lidt var jeg på Gigtcenter i Middelfart, det er bare det herligste, det var træning, god mad, nye venner, rigtig meget meget hygge og en masse sommer.

Den bedste bonus var et højere funktions niveau, flere kræfter og færre smerter, jeg glæder mig til om 2 år hvor jeg kan komme igen.
Vi har også holdt ferie i år, to små, men gode. Den ene på Fanø og den anden på Rømø. Begge var i dragernes tegn, og vi har fået nyt legetøj, en strandsejler.På Fanø havde vi besøg af 2 børn og en svigerbarn, så vi fik fløjet og sejlet til den store guldmedalje.
Den er fantastisk og hammer morsomt, det går stærkt ud over stranden, og er let at lære, og jeg kan holde til det, bare ikke så længe af gangen.Strikket har jeg også, flere sommerbluser, men jeg har ikke nok endnu, mon jeg nogensinde får det.

Jeg har lavet Livstykketrøjen fra Geilsk, jeg er simpelthen imponeret over Bentes opskrifter, de er bare dejlige, ligesom hendes Silkehør er, glæder mig til at strikke mere fra hende, den er også lavet på p 3 og forbruget er 218g, og den er også meget brugt.
Jeg er spielt meget imponeret over de små lækre detaljer det højner blusen og designet, som denne lille snoning, hvordan finder du dog på det Bente


Jeg har også afsluttet Super Carla ponchoen, der kom vel et vis pres, når den skulle medbringes til festivallen.Jeg har strikket i Kauni på p 4 og mit forbrug er 331g, og som I kan se er der kun en fornuftig grune til at sprede ud på græsset, det tog ikke lang til at putte sig.

1 Comments:

Blogger Karin Hørkilde Jensen said...

Nej, hvor er din Super Carla blevet fin, Sus. Jeg håber, du bliver glad for den - jeg synes altså rigtig godt om farverne;-))
Knus Karin

11:38 AM  

Post a Comment

<< Home