Saturday, May 03, 2008

Serafia

Serafias sommer er nu blevet færdig og bliver straks flittig brugt, den er fra Bente Geil, og bare så lækker. Jeg har strikket den i silke/bommuld, tyndt og fint, dejligt at strikke med og vidunderligt at have på.

Jeg har strikket på p 3,
brugt 195 g garn.

Ærmegabene blev lidt vide efter min smag, så jeg endte med at strikke to små lapper på i forlængelse af panelerne, øgningen ses ikke under armene og jeg føler ikke jeg er bar, så det fungere godt.

Mit næste projekt bliver også fra Bente, det er Serafia, strikket i rib, jeg vil vove mig ud i det og også strikke denne model i Silkehør, jeg er ikke god til uldne bluser, det er meget bedre til trøjer.

Jeg glæder mig til på torsdag hvor Bente kommer på Badstuen.

2 Comments:

Blogger Hanne said...

Hvor ser 'I' godt ud begge to - yndig farve - kan godt se hvad du mener med vingefanget ;)
Nyd dine dage på GC - håber du holder dig rask.... ;)
Klem og tanker
Hanne

1:27 AM  
Anonymous Marie Nordheim said...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

3:09 AM  

Post a Comment

<< Home