Monday, September 03, 2007

Spindeforeningens 1. træf

I går søndag var der træf i Spindeforeningen, en landsdækkende spindeforening, der startede i foråret. Det var 1. træf og vi kom 21 til Esbjerg, på Midtgård, hvor der var økologisk høstmarked.

Vi havde et lille, men meget hyggeligt rum der blev fyldt godt op af rokke lækre fibre og garn til at gramse, Karin bød velkommen, vi spandt, snakkede og gramsede på hinandens uld og garn, dagens flotteste fibre havde Birthe P med, de blev også hurtigt udsolgt.
Formiddagen gik med workshoppen om striber, Karin fortalte om forskelige måder at lave striber i garnet på, både til korte og lange farveskift, samt klare og melerede skift, der er mange muligheder.
Så fik vi udleveret en lille pose fibre hver, og gik i gang med at dele, og spinde, nogle prøvede at lave striberne i kartemaskinen.Resten af dagen gik med at spinde snakke og udvekse erfaringer. Flere havde erhvervet sig en ny rokketybe, en sammeklappelig med rygsæk, og så er den god at spinde på. Vores snak blev afbrudt af frokost og eftermiddagskaffe og vi var godt fyldte i hovederne da vi kørte hjem.Mange tak for en dejlig dag 0g en god tilrettelæggelse fra bestyrelsen

1 Comments:

Blogger Karin Hørkilde Jensen said...

Tak for en dejlig dag på Midtgård, Sus. Og tak for et rigtig godt referat fra dagen - du har fortalt så godt om det hele!!
Kærlig hilsen Karin

5:59 AM  

Post a Comment

<< Home