Wednesday, July 26, 2006

Ferien i EstlandNu er jeg ved at få overskud igen efter en dejlig ferie, men det var hårdt arbejde, vejret i Estland var rigtigt godt, hverdag over 30 grader, så vi svedte med anstand,vi boded på en gammel herregård der ver ved at blive lavet om til hotel, det gav en ekstra oplevelse, vi havde fin teresse dør, men ingen håndtag, men fik dog lukket døren op af handymand, så var den åben resten af ugen, men vi følte os meget fornemme i de gamle omgivelser, hovedbygningen var bevaret med de oprindelige møbler.
Vi arbejdede hver dag flittigt, i vores værksteder og måtte for det meste også bruge pauser og aftener, I kan se mine anstrengelser her.

Jeg lavede pulsvarmere m perler og perlearbønd, dette er til min niece på 7 år. Den lille firkant er den sværeste, det er en hækling fra et bestemt område Setu, hvor de hæklede mange forskellige lapper til at pynte tøj med, den er i 2 tråde kamgarn og en hæklenål mindre end nr 1

Om aftenen var der et eller andet underholdning, kunstnere der viste værker frem, viste tøj, bluser, stof og garn, nogen dage sang og folkedans, her kommer lige et eksembel på hvordan Setu hækling bliver brugt
Vi var også på udflugt til en Hørfabrik, maskinerne lignede til forveksling nogle af dem på Hørvævsmuseet der ligger her i nærheden, der sad også nogle og håndvævede i rasende tempo, de var bare dygtige.


Bagefter gjorde vi Tallin i 4 dage det var meget spændende, vi boede hos en sød famlie, der susede os rundt indimellem og altid når vi havde bagage, byen var flot, vi så både den gamle del og kørte med sporvogn og busser så vi fik intryk af hele byen, og selvfølge set hvor Dannebrog landede. Vi fandt også Cafe de Pierre, nøj noget chokolade de har der!


Her er også et billede af mit garnkøb, kurven kunne jeg heller ikke stå for

4 Comments:

Anonymous Dorthe J. - Esbjerg said...

Hej Sus og velkommen hjem :-)
Det lyder til at have været en rigtig god tur, og du har sørme været flittig, både med ting du har lavet og garn du har købt ;-)
Det ser meget lækkert ud.
Knus fra
Dorthe

4:10 AM  
Blogger Britta said...

Hej Sus.

Velkommen hjem :-)

Det lyder som en spændende og indholdsrig ferie. Og sikke noget flot garn og kurv du har fået med hjem.

Knus Britta

5:27 AM  
Blogger Susanne said...

Det ser da rigtig rigtg lækkert ud; både herregård, chokolade, dine ting og (ikke mindst) dit nye garn !! Mvh Susanne i Silkeborg

6:30 AM  
Blogger Chris said...

Hej Sus! Sikke da en lækker ferie du har haft! Det var vel nok godt I kom af sted! Dejligt at se billeder og læse om dine oplevelser!
Guf garn og kurv :-))
Knus Christa

5:03 AM  

Post a Comment

<< Home