Friday, June 23, 2006

Viktor er træt

Vi har nu bestuttet os til at beholde Viktor, han ligner en der rigtig nyder al det selvskab og firhed til at gå ud og ind som han vil.

Det er Viktor der ligger nærmest havedøren.
Malte er også meget mindre efter ham, så alt er meget fredeligere, Viktor ser også ud til at undvære sovs og kartofler, han har oven i købet tabt næsten ½ kg indtil nu.


Hans ånde var meget skrækkelig og vi havde fået at vede han havde tandsten, så til morgen drog jeg til dyrlæge med en fastede hund, og nu er vi hjemmer igen mindst 10 tænder og en masse tandsten fattigere, det var vildt hvor mange belægninger den hund havde, og det var virkelig rokketænder der sad rundt omkring.

Jeg havde fået at vide hvad tandudtrækning kst på tand så da der lå de første 10 stykker holdt jeg op med at tælle, - gad vide hvor mange tænder en hund har for der er stadig en del tilbage og også nogle der passer sammen.
Lige så snart han løftede hovedet bar de ham ud i bilen, så det var en træt fyr der kom hjem, men nu er han begyndt at gå lidt rundt men lægger sig hurtigt igen. Det er sjovt at se hvordan Malte følger ham og sidder hele tiden ligger lidt fra, så ingen mobning i dag, - tænk hvis det varer ved.


Regningen blev dog ok, hun tog kun for en tandudtrækning, min dyrlæge er meget sød og venlig. :-))).

Jeg har nu lige sendt manden til Ålborg til søndag aften så nu står hele weekenden på sofa strik hygge og så hunde - dejligt.

2 Comments:

Blogger Chris said...

Nåh - hvor godt, at det går bedre med de to firbenede :-))
Det er utroligt som sådan en hundemund kan stinke ;-))
Mon ikke også Malte er glad for, at Victor ikke længere har dårlig ånde ;-))) måske var det derfor han blev moppet ;o)
Knus Christa

9:43 AM  
Anonymous marianne skutskär said...

jag har tittat å dina hundar,så söta dom är, malte är väl glad att få komma till er, har oxå tittat på alla dina bilder på bloggen, ni ser ut att ha det så trevligt alla tillsammans när ni träffas hos varandra.

7:54 AM  

Post a Comment

<< Home