Sus' sysler, knipling og strik

Monday, November 19, 2007

Garn-efterlysning

Min mor er begyndt at strikke en babybluse, men tænkte desværre ikke over hun kun havde et nøgle garn, derfor vil jeg gerne efterlyse,

Hun har ikke banderolet, men det må være Opal eller Fortissama, Hvis nogler er den lykkelige ejer af et nøgle eller bare et halvt, vil jeg meget gerne købe det til hende.

Monday, November 12, 2007

Jeg er blevet TAGGET

Jeg er blevet tagget for l a n g tid siden af Yt i Fredericia, tak for det, jeg har bare manglet overskudet til at gøre noget ved det, jeg håber det er ved at komme tilbage.



Reglerne er:
1. Link til den, som har tagget dig.
2. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart!
3. Tag 7 personer i slutningen af blogindlægget.
4. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.


1. Jeg arbejder bedst under pres, hvis nogen siger en ting ikke haster, kan der gå lang tid inden jeg får taget mig sammen.

2. Mit stjernetegn er fisk og jeg har altid elsket vand, er i svømmeren 4 gange om ugen.

3. Har boet nabo til Connie i flere år inden vi fandt ud af vi har samme interesser og meget nyder hinandens selskab.

4. Jeg har meget garn, men kan aldrig nænne at tage det med for at sælge eller bytte.

5. Mit garnstop har snart varet et år og jeg er ret sikke på det bliver uden nogen soldedage, men det er også hårdt ind i mellem.

6. Jeg synes det var en kæmpe katastrofe, da jeg måtte stoppe mit arbejdsliv,men der gik ikke lang tid før jeg undredes over hvad jeg savnede.

7. Lavede rigtig meget forskellig mad for år tilbage, nu er mit husmorgen ligesom tørret ind.

Det er efterhånden svært at finde nogen der ikke er blevet tagget, specielt fordi jeg har været meget bagud og har læst en del blogs ret hurtigt. Jeg vil prøve med

Hanne C fra Fredensborg, som jeg synes jeg har det ret hyggeligt med både i tlf og når vi en gang i mellem ses.

Ingrid fra Sverige, der kom sommen med flere andre på besøg til håndarbejds messen

Birgitte fra Middelfart, der lige har startet en ny blog.

Kirsten fra Sønderborg, har haft travlt med at flytte i sommer, vi savner dig

Hanne og hendes verden, det ser ikke ud som om du er blevet tagget

Jette ser heller ikke ud til at have prøvet tagning

Louise har heller ike haft blog så længe,

Friday, November 09, 2007

Ferie til Bali

Jeg havde jo længe planlagt en tur til Bali for at besøge min datter og svigersøn, som jo bor der omkring, men pga sygdom var det usikkert om jeg kunne tage af sted, men min altid søde veninde vågnede jo op til noget godt, så hun, hendes piger og jeg besluttede at det var vist fint.
Jeg fløj først til London hvor jeg overnattede hos Marion, Idas svigermor, som jeg ikke havde mødt før. Vi fortsatte næsten da med mange times flyvning og strikning, jeg havde taget plastik børnestrikkepinde med og lavede et dominomønster til bluse, hvor der også skal et bærestykke.
Vi havde 3 vidunderlige uger første uge rejste vi rundt og så 3 byger i Bali, derefter tog vi til Gili T, en ø uden motorkørertøjer og 7 km i omkreds, den var bare så herlig, sol, sand, varme og ingen smerter i ledene.Der var ret tørt på øen, vi oplevede to gange en halv times regn, det var første gang i et år.Den største oplevelse for mig var som sædvanlig dykning, det er bare så lækkert at flyde vægtløs rundt i vandet og se på alle de flotte fisk og koraller, jeg kan ikke blive træt af det.
Her er vi på vej ud på havet. Det er Marion ved siden af mig.
Vi mødte så mange fantastiske koraller det slet ikke var til at tro, det er dejligt Ida har hået undervandshus til sit kamera.Omkring Gili T var det vildt mange skildpadder og de ville gerne foreviges, på det sidste dyk vi havde mødte vi 11 på en time Marion havde ikke prøvet at dykke før og blev også begejstret. Ida og Nick blev hyret til at arbejde et par dage i 2 forskellige dykkershops, de er på udkik efter en sted de kan købe og der var faktisk en til salg på øen, planerne er vist at tage tilbage dertil og få job i den til salg og finde ud af stedet udefra, der ville jeg godt have dem, et fedt sted at holde ferie.

Jeg kan ikke huske hvad den her tykmavede fætter hed men den var meget stor og sød.
Selv Nemo fandt vi
Ida og jeg fulgtes af hele tiden, det er Ida der smilerForuden at dykke gik vi også mange ture, shoppede og snakkede, det var meget hårdt for mig at klare 3 uger på engelsk, når jeg var alene med Marion huskede hun at tale langsomt og kunne forklare på flere måder, men når vi alle var sammen stod jeg ofte af, inden jeg havde tænkt over 1. sætning var de andre nået 5 frem. Ida og jeg tog også nogle snak på dansk, der er jo lige nogle måneder at indhente.
Vores hotel var helt fint, vi havde eget bad og en vifte, det kostede omkring 40 kr pr nat incl morgenmad
Der var mange katte på øen, de var så indavlede at de stort set alle havde deforme haler, de fleste levede bare for sig selv og tikkede mad på resturanterne
.

Hvad vandt jeg?

Det er mere end 2 måneder siden jeg skrev jeg vandt, og så gik alt i stå, om søndagen fik min veninde gennem mange år en stor hjerneblødning, og så gik alt af lave, hendes familie er god med ikke stor, 2 døtre på 22 og 26, dem har jeg kendt hele deres liv, så vi tog godt en uges krise sammen, og vi var heldige. Blødningen var meget stor og vi skulle forvente total lammelse af hø side og intet sprog, men vi var heldige.

Efter halvanden uge vågnede hun op fra coma og kendte os, nu 9 uger efter er hun til genoptræning i Ringe, ingen lammelser noget sprogbesvær, der bedres for hver uge og en del koncentrations besvær, der også stille bliver mindre. Planen er hun skal hjem med hjælp først i dec og fortsætte træning derfra. Den fantastiske kvinde havde prøvet at ringe til mig, jeg var ikke hjemme og så gik hun ud efter hjælp, og må være blevet fundet meget hurtigt.

Jeg fik strikket noget under indlæggelsen og begge piger fik blod på tanden, så vi holdt strikkeskole, mens vi sad og ventede. Dette er efter veninden var kommet til sengeafdelingen

Men jeg vandt, og har valgt Jazz i blå og grøn, jeg glæder mig til at strikke den.