Sus' sysler, knipling og strik

Friday, September 07, 2007

Jeg vandt

I aftes var årets første Strikkecafe på Badstuen, de startede programmet stort med Hanne Falkenberg, et kanon foredrag med masser af inspiration, fortællinger om desings, jeg havde overvejet om jeg orkede at køre derind, jeg var træt og havde hørt hende sidste år i Fredericia til Lund+Lunds Strikkecafe, men det var sandelig godt jeg gjorde det.
Hanne fortalte meget anderledes en sidste år, anden måde andre ting, overhovedet ikke en gentagelse, og og og arrangørende havde lovet en overraskelse til sidst, hvor vi trak lod om et HF-kit far Tante Grøn, og JEG VANDT, det var helt vildt og sidde mellem så mange deltagere at være den der får sit navn råbt op, og bare kan vælge mellem ALLE hendes kit, jeg kunne overhovedet ikke overskue det, men behøvede heldigvis ikke at vælge her og nu, jeg kan bare gå ind og hente, men hvor er det sværgt at vælge,

Det sikre ville være Mermaid, jeg kan også godt lide Tivoli, men ikke rigtig farvekombinationerne, Plisse er også god, men der er også Jazz, den blev først valgt fra men så så jeg den var som åben også, så det er vist den der vinder lige nu, men jeg skal jo i forretningen og gramse.
HF fortalte også at der var en ny på vej, jeg skule jo have spurgt om hvornår og hvilken slags, om jeg måske skulle vente, men måske ved de i butikken.

Sikke dog et dejligt problem at have, jeg er helt sikker på jeg får det løst.

Monday, September 03, 2007

Webstriks KAL 07

Juni og august måden kunne kombineres denne gang, juni var tyndt uldgarn og august lace strik. jeg har nået ryggen og 1. forstykke på en kortærmet trøje, lavet i Irenes tynde Merino, dejligt at strikke med og den skal nok blive færdig i løbet af måneden

Spindeforeningens 1. træf

I går søndag var der træf i Spindeforeningen, en landsdækkende spindeforening, der startede i foråret. Det var 1. træf og vi kom 21 til Esbjerg, på Midtgård, hvor der var økologisk høstmarked.

Vi havde et lille, men meget hyggeligt rum der blev fyldt godt op af rokke lækre fibre og garn til at gramse, Karin bød velkommen, vi spandt, snakkede og gramsede på hinandens uld og garn, dagens flotteste fibre havde Birthe P med, de blev også hurtigt udsolgt.
Formiddagen gik med workshoppen om striber, Karin fortalte om forskelige måder at lave striber i garnet på, både til korte og lange farveskift, samt klare og melerede skift, der er mange muligheder.
Så fik vi udleveret en lille pose fibre hver, og gik i gang med at dele, og spinde, nogle prøvede at lave striberne i kartemaskinen.Resten af dagen gik med at spinde snakke og udvekse erfaringer. Flere havde erhvervet sig en ny rokketybe, en sammeklappelig med rygsæk, og så er den god at spinde på. Vores snak blev afbrudt af frokost og eftermiddagskaffe og vi var godt fyldte i hovederne da vi kørte hjem.Mange tak for en dejlig dag 0g en god tilrettelæggelse fra bestyrelsen