Sus' sysler, knipling og strik

Tuesday, March 27, 2007

Efterlysning af garnrester

Jeg er stadigvæk ved at strikke Isagers Cirkler og er nu begyndt på ærmerne, og kan se jeg ikke har ret meget tilbage af det rosa og blå farve.

Derfor vil jeg hører om der er nogen der har rester, 10 - 12 g er fint, af disse to farver, den ene er blå og har så vidt jeg kan finde ud af nr 54, og den anden er en rosa nr 100.

Jeg vil gerne bytte købe eller hvad der ellers kan findes på og hvis du kun har en farve er det fint, det giver da lidt mere variation. Jeg prøver vildt at undgå at skulle mere garn, det er dyrt at bruge omkring 100kr for 50 g garn hvor jeg kun skal bruge 10 g af hver farve.

Det jeg har tilbage nu rækker kun til en tern af hver af disse farver og jeg synes to af hver vil være mere passende, indfarvningen betyder ikke noget da det er firkanter der sidder langt fra hinanden.

Her er lige en farveprøve.

Tuesday, March 13, 2007

Fødselsdagsgaver

Selv om det er længe siden det var min fødselsdag, er det først nu jeg får vist gaver frem, af fødselsdags grupen fik jeg mange fine ting, af Hanne fra Fredensborg fik jeg en vindepind m sladreringe og 2 kniplepinde, de er meget smukke og det er hendes far der var i gang på drejebænken for længe siden. Hanne M fra Randers sendte de 3 nøgler kidmohair, det virker vildt blødt og og har en flot stålblå farve, Rikke sendte blåt boucle garn i bål/lilla farver, kan blive til et lille tørklæde, kan jeg forestille mig og fra Bente G i Ranum kom rødt kamgarn fra B.C.samt en sjalsopskrift hun selv har lavet, alle dejlige gave tak for dem.
Jeg har stadig en til gode og har fået lovning på den kommer.

Af mine forældre fik jeg Karen Noes 14 sjaler, samt garn og opskrift til Ferieblusen, bogen fik jeg også af min Onkel, så den ene bog blev omsat til en tilgodeseddel hos Kirsten i Garnbixen.

Det er en mørk grøn hør og lime bommuld jeg har valgt, jeg glæder mig til at lave den.

Sunday, March 11, 2007

Rokketræf i rinkenes

Sikke en herlig dag i dag, i fint solskin kørte jeg sammen med Connie til Rinkenes og mødtes med 40 andre dejlige kvinder og lige så mange rokke.

Det giver en hel speciel stemning at mødes så mange med samme interesse, og en stor del havde jeg mødt før til andre angementer. Der blev snakket, spundet, snakket, fremvist garn og fibre, i det hele taget hygget igennem.
Det var en fint tilrettelagt dag, god mad og en spændende foredrag om en lille befolkningsgruppe på en ø i Peru, og masse af fristelser af fiber og garn, herligt at se og røre ved, men man har vel garnstop!!

Mange tak for en dejlig og inspirende dag.