Sus' sysler, knipling og strik

Sunday, October 29, 2006

Håndarbejdsmesse i Fredericia


I denne veekend er der Håndarbejdsmesse i Fredericia og vi var omkring 20 Webstrikkere der mødtes i Strikkecafeen, vi fik snakket strikket og nogen også handlet lidt, jeg købte slet ikke noget, jeg er faktisk lidt imponeret over mig selv, der plejer altid at hoppe noget i kurven!

Der blev mest udstillet syting, men ind i mellem nogle fine boder med strik, jeg var lidt rundt, men var mest i Caffeen til strik og hygge

Thursday, October 12, 2006

Håndarbejds Cafe i Husflid

Sidste år til generalforsamlingen i Glamsbjerg Husflid talte vi om at prøve noget nyt, for foreningen har ikke så mange hold, vi enedes om en Håndarbejdscafé en gang om måneden.

Connie havde bagt og haft porcelænet med hjemme i opvaskeren, vistnok tiltrængt, og vi viste vi kom 4 medlemmer, der havde være med til at foreslå det, så vi var lidt spændte, men vi blev minsanten 7 i alt, så nogen har læst det, nu vil vi sende et stykke ind til lokalbladet og ser hvad der sker næste gang


I hvert fald havde vi en rigtig hyggelig aften med strik, knipling og patchwork og Connies hjemmebagte smagte rigtig godt.

Sunday, October 08, 2006

Webstrik Streamers


Efter Strikkefestivallen hvor en del blev udstyret med Stremers har jeg fået nogle flere forespørgsler på dem, og nu tar jeg mig sammen, vi er jo nogle der arbejder bedst under pres.

Jeg, eller dvs sige Per har lavet stremer og logoer til Webstrik, som jeg sælger. nu har jeg også taget billede af bilen, og lavet en lagt en beskrivelse og prisliste ind under Files Stremers på Webstrik, hvor der også ligger en beskrivelse af påsætningen.




Saturday, October 07, 2006

Spindedag i Ølufvad

Hvilken herlig dag, vi var mellem 40 og 50 kvinder samt lige så mange rokket samlet i Naturværkstedet i Ølufvad, og der blev både spundet og hygget igennem, det er simpelthen lige til at blive høj af sådan en dag, der blev snakket på tværs af alt og alle, jeg fik hilst på en del både fra Webstrik og Spinde-farvegruppen, både kendte og nogen der ikke er ukendte mere.
Efter frokost fortalte Birte P fra Ry om forskelligt måder at spinde effektgarn, mange øvede bagefter og mange forskellige garner blev fremstilet, det var bare så flot.
Her sidder vi ivrigt lyttende, mens Birthes gramsegarn bliver sendt rundt.
Sikke en fantastisk dag.

Thursday, October 05, 2006

Strikkefestival og ny strik

Nu er jeg ved at være klar igen efter festivallen, hvor var det dog en herlig weekend, på trods af trapper, lidt fed aftensmad osv. alt i alt er jeg fuldt tilfreds med weekenden. Der kommer lige en stemningsraportDer blev bare snakket, strikket og grinet osv. nu bliver det spændende hvor vi skal hen til næste år, men det er da bare noget vi kan vente og se hvad invitationerne bringer.

Jeg er ret imponeret over min mådenholdhed i Supermarkedet, her kommer beviset, et bundt af Danas hjemmespundene, der skal bruges til sjal, noget tilbuds MI garn til Side by Side, Dorte Lyagers nye bog Strik og stess af, og om søndagen kom en kurvedame forbi.
Jeg er efter festivallel blevet færdig med ny trøje Grøn sommer af MI, den er lavet i tilbudsgarn fra DAD i Odense, Spray, en blanding mellem hør og bommuld.