Sus' sysler, knipling og strik

Thursday, September 28, 2006

Rokketræf på Hørvævsmuseet

I Søndags var jeg til et meget hyggeligt træf på Hørvævsmuseet, hvor der var andre fra Spinde-farvegruppen.
Fynske foreavlere og Vestfyns Uldkreds havde inviteret og vi var omkring 20, der først hørte meget spændende fortælling tar Bente B fra Rokkeriget, det var dejligt at høre al hendes spindefortællinger og få demostretet de forskellige spindemetoder.


Her ses Bente sidde og demosterere på rokken.

Efter frokost kom vi selv igang, men først lagde Karin Hørkilde fra Esbjerg sine fibre op på bordet. De var bar så lækre, og de blev nusset rigtigt meget, en del af det skiftede også ejere.

Vejret var pragtfuld så de fleste af os sad på gårdspladsen og spandt hele eftermiddagen, ind i mellem afbrudt af besøgende til museet, det var rigtig hyggeligt

Der blev i den grad udvekset idder og metodet, simpelthen en herlig dag.

Friday, September 15, 2006

Byttehandel

For noget siden sendte Dorthe min et link med flotte maskemarkører, (tak for tippet) og der var jo lige hunde imellem, så jeg blev nødt til at eje dem, så jeg lavede en byttehandlen med Karen i USA, hun fik et nøgle sokkegarn og jeg disse her, lidt fjollet måske at sende garn og maskemarkører rundt om jorden, men man er vel Webstrikker!!!

Sunday, September 10, 2006

Dominostrik med Vivian Høxbro


I dag har jeg været på kursus hos Lund +Lund, det har som altid, når de angere noget, været meget hyggeligt. Vi var omkring 20, her i blandt en del Webstrikere, her ses Connie, Annette, Anne og Laila på stribe, men der var flere andre.


Vi fik god og grundig undervisning af Vivian Høxbro, og fik alle lavet firkanter af hjertens lyst, så vi næsten ikke havde tid til at holde pauser.

Her ses Vivian i færd med at undervise i strikning af små kugler, resten af os fik en tilsvarende demostration bagefter.



Vivian havde ogaå en mængde modeller med så vi svælgede også i trøjer, prøvede og komenterede. Der var også nogle der var oppe i forretningen og fik fyldte poser med hjem.
Men sådan et bord er da herligt, og så vidt jeg ved tar Lene Høxbro dem også med på festivallen.

Sunday, September 03, 2006

Færdig for 2. gamg




Så blev min Patchworkjakke færdig igen, efter en lang sommerferie fik den pillet ærmerne af og gjort noget længere, så jeg ikke har stumpeærmer mere, og jeg er da helt tilfreds med resultatet, det er også meget varm, en rigtig puttejakke til vinter.

Det tog jo ikke lang tid at få den ændret da jeg først kom i gang igne, men det har jo også været for varmt at gå med den, indtil nu.

Her til aften er jeg begynt på næste store projekt, denne her cirkeler

Jeg er dog ikke enig med MI om strikkefastheden, den passer i bredden men jeg mangler en stor cm i højden, og det er jo dumt når jeg skal strikke antal tern, så i morgen vil jeg ind til Kirsten i Garnbixen i Odense, hun har den nemlig strikket op, så kan jeg måle tælle og sammenligne med mit prøveværk.