Sus' sysler, knipling og strik

Friday, June 23, 2006

Viktor er træt

Vi har nu bestuttet os til at beholde Viktor, han ligner en der rigtig nyder al det selvskab og firhed til at gå ud og ind som han vil.

Det er Viktor der ligger nærmest havedøren.
Malte er også meget mindre efter ham, så alt er meget fredeligere, Viktor ser også ud til at undvære sovs og kartofler, han har oven i købet tabt næsten ½ kg indtil nu.


Hans ånde var meget skrækkelig og vi havde fået at vede han havde tandsten, så til morgen drog jeg til dyrlæge med en fastede hund, og nu er vi hjemmer igen mindst 10 tænder og en masse tandsten fattigere, det var vildt hvor mange belægninger den hund havde, og det var virkelig rokketænder der sad rundt omkring.

Jeg havde fået at vide hvad tandudtrækning kst på tand så da der lå de første 10 stykker holdt jeg op med at tælle, - gad vide hvor mange tænder en hund har for der er stadig en del tilbage og også nogle der passer sammen.
Lige så snart han løftede hovedet bar de ham ud i bilen, så det var en træt fyr der kom hjem, men nu er han begyndt at gå lidt rundt men lægger sig hurtigt igen. Det er sjovt at se hvordan Malte følger ham og sidder hele tiden ligger lidt fra, så ingen mobning i dag, - tænk hvis det varer ved.


Regningen blev dog ok, hun tog kun for en tandudtrækning, min dyrlæge er meget sød og venlig. :-))).

Jeg har nu lige sendt manden til Ålborg til søndag aften så nu står hele weekenden på sofa strik hygge og så hunde - dejligt.

Strik inn hos Dorthe



For længe siden, 1½ uge var vi til Strik inn hos Dorthe, det var en rigtig hyggelig dag, vi var 13 tror jeg og nød Dorthes kølige lejlighed, samtidig med vi snakkede, strikkede, gramsede på garn og fik vist også brugt nogle penge.



Jeg faldt for Lisettes hjemmefarvede uldgarn, det var bare dejligt og billigt. Det er det grønlige der ligger ydreste høre hjørne på bordet.



Sunday, June 11, 2006

WWKIP










I går var det world wide knitting in puplic dag, og jeg var en af dem der mødtes i Ry til en dejlig dag ved havnen, vejret var pragtfult, udsigten og selskabet også, vi startede i Pavilonen og rykkede derefter lidt rundt om den for at få enten sol eller skygge alt efter hvem vi var.


Vi fik kaffe, the, oven i købet med småkager, tak for det og minsanten om ikke også vi kunne købe store isvafler men først da vi havde spist vores madpakke, her var skam kontrol :-))

Alle nåede vist også en tur op i Birtes P.s garnbix og så nyindretningen, det er et rigtig god plasering i byen.

Ulla fra USA er ved at vise Eva hvordan håndtenen me topvægt fungerede, den var simpelthen bare så smuk, jeg tror også der kom gang i lidt bestilling.

Monday, June 05, 2006

Familie udvidelse


Victor er flyttet ind i dag, han er 7årog bliver 8 om et par uger, han har tidligere boet i Fåborg men hans ejere er næsten aldrig hjemme, og så prøver han hos os, vi har en aftale om 2 uger tilbageleverings ret hvis han og Malte ikke kan enes.

Jeg synes foreløbig det går forrygende, de tøffer rundt efter hinanden, knurrer lidt efter hinanden hvis de kommer alt for tæt på, men står lystigs sammen og skiftes til at spise hinandens mad, Malte er også fornærmet når jeg klapper Victor for meget, men ikke så voldsomt som han tit er når her er fremmede hunde, så lige nu tror jeg at vi har udvidet familien, men vi får se.

Jeg har også fået monteret det ene ærme på min jakke, men det er lidt for kort, så nu er jeg ved at tage det af igen så jeg kan give det lidt flere cm, lidt tralst men bedre en stumpeærmer. Jeg sparre penge til garn i øjeblikket med al det genbrug :-)

Sunday, June 04, 2006

Målet er nær

Nu kan jeg se enden på min jakke, det 3. ærme er strikket og alle enderne er hæftet, og der var mange, det tog både noget af aftenen og i dag, så nu skal der syes sammen og blogges, det bliver godt nok herligt.

Næste projekt er klar til at blive skudt igang efter pinse, jeg har glemt min opskrift i Odense, men jeg skal jo også vinde garn op først. Jeg vil lave denne trøje, dog blir min lidt længere og det indkøbte garn er parat.