Sus' sysler, knipling og strik

Saturday, May 20, 2006

Det er en omm'er


Jeg troede at målet var nær manglede kun et ½ærme på min jakke, da jeg pludselig opdagede at jeg havde slået 10 masker for lidt op på det første ærme, jeg havde godt nok undret mig lidt over det var meget smalt og lidt langt, jeg kunne jo se en monster rapport på ærme 2.

Nu mangler jeg lige pludselig også 3. ærme og bliver nog ikke færdig først i ugen som først troet. Øv øv, men så kan jeg jo lære det, ka jeg.

I eftermiddag har jeg været til en meget hyggelig strik-inn hos Bente S på Tåsinge, jeg havde glemt apperat, derfor ingen billleder, men Britta S, Trine, Bente og jeg hyggede og rigtig meget men strik, snak og kaffe, tak for i dag Bente.

Thursday, May 18, 2006

Fødselsdagsstrik-inn

I går holdt Inger fødselsdagsstrik-inn, og hvor var det da hyggeligt, vi fik snakket, og oven i købet set flere af Ingers venner og familie, der dumpede ind og ud, Mathias det yngste barnebarn så lidt utilfreds ud da vi sad i stuen, men tog det meget pænt,

Christas free-form-taske skulles laves færdig og der var mange kokke til at komme med forslag, den har helt sikkert fået en god afslutning.

Det er altså hyggeligt med alle de invitationer, nu er der jo ikke længe til det blir lørdag ogvi kan fortsætte på Tåsinge

Friday, May 12, 2006

Herlig St. Bededag

I dag er det stadig sommer og vi har rigtig råhygge i Basselund, jeg sidder på teressen, spinder og øver mig på short draw, det går bedre og bedre. Ind i mellem strikker jeg og drikker the, oftes kold når jeg er ved at spinde, det er alt for spændende.

Per har travlt ude bagved hvor vi har en bane til fjernstyrede biler, så der er omkring 10-15 drenge i alle aldre til at køre, skrue og hygge

I får lige et par stemningsbilleder.














Vi har været tidligt oppe i dag, da den ellers
meget stille hund begyndte at gø mellem 6 og 6.30 så vedvarende at vi blev enige om at vi lige så godt kunne lette og se nærmere på det. Den flotteste fasan kok spankulerede rundt i perlestenene, den ville dog ikke fotograferes men fløg da vi også begyndte at interesse os for den. Malte kan heller ikke helt forstå hvorfor han ikke må løbe rundt på banen efter biler, men bare skal være sammen med mig

Sunday, May 07, 2006

Nu har jeg gjort mit eget garn!

Nu har jeg lidt lært at spinde, jeg har i hvert fald frembragt 100 g garn på rokken, jeg startede med vejledning fra Uldkredsen på Vestfyn, og begyndte - med effektgarn, og synes det var meget svært.

I sidste uge var jeg på
besøg hos Kathe til en vildt fantastisk dag, hvor jeg følte at jeg fik styr på en del, mit garn knækkede ikke hele tiden og jeg kunne spinde i længere tid af gangen, godt nok ujævnt, men det hang sammen. Kathe fik også justeret og smurt rokken mere en jeg selv og de vestfynske ulddamer havde gjort, så den blev også meget nemmere at træde. Kathe fik også ødelagt min selvtillid lidt igen ved at vise mig short draw, :-)), og jeg øver mig stadig.

Jeg har spundet med Leister, Merino i både grå, lys og lidt mere brunlig, så mit garn er blevet meleret, hårdt spundet, løst spundet, fluffy, over og under spundet, ja jeg tror det indenholder alle aspekter, men det er mit første garn og jeg har en tyrkertro på at øvelse gør mester.


















Efter besøg hos Kathe har jeg fået ombygningssæt til rokken så jeg kan vælge om den skal være enkeltsnors eller dobbeltsnors, så det vil jeg skifte om og se om tingene går lettere med en enkeltsnorsrok.