Sus' sysler, knipling og strik

Saturday, April 29, 2006

Heldags udflugt til Århus


I morges startede Connie og jeg tidligt og mødtes med Christa og Britta, hvorefter Britta kørte viderere til Århus mens pindene klirrede i bilen. Det blev til hyggelig shopping hos Ingers, Isager og Box de Lux, og nåede også at være smagsdommer til Brittas sko.

Derefter gik turen videre til Jette hvor vi var omkring 20 fra nær og fjern der har hygget strikket, gramset og købt af Irenes garn som fyldte entreen til bristepunktet, Herligt at du tar det med hver gang!

Jette havde også bagt kage der slimpenthen hittede, den var bare flot.

Eftermiddagen gik meget hurtigt med megen snak og gåen rundt og beundre hinandens værker, simpelthen en hyggelig eftermiddag. Her kommer lidt stemningsbilleder .

Thursday, April 27, 2006

Kursus hos Lund+Lund



I aftes var der et 3 timers kursus i fri strik hos Lund+Lund, det blev afholdt af Ingerlise Lebech, der var hjælpelærer i Vissenbjerg på Håndarbejdsmessen.

Det var en virkelig hyggelig og morsom aften, hvor vi alle vildt ivrigt strikkede, hæklede og snakkede, det var lige før der ikke var tid til at drikke kaffe. Jeg havde glemt mit kamera, men stemningsbilleder kan helt sikkert ses her hos Connie.

Der kom også lidt effektgarn i kurven inden jeg tog hjem, det er et farligt sted at mødes!

Jeg kunne da så tage et billede af min lap da jeg kom hjem, og så I kan se er den meget interssant, Malte skulle lige overbevises om han ikke behøvede at lægge hovedet ovenpå lappen.

Wednesday, April 26, 2006

Ryggen færdig



I aftes blev jeg færdig med ryggen på Patchworkjakken af MI, så er der blot det sidste forstykke og ærmerne tilbage, jeg hygger mig stadig meget med den, og har hæftet alle ender indtil nu :), den ser indtil videre sådan ud.

Tuesday, April 18, 2006

Ny blog

Nu vil jeg også prøve mig med en ny blog, den anden var også gået lidt i stå, men jeg er forsat med GAAA firkanterne, jeg vil se at få opdateret på siden her og i fotomappen. Connie hjælper med at lave den. Det er herligt!